خ

  • خاقانی.آزیتا تأثیر روش‏های مختلف بلانچینگ بر ویژگی‏های فیزیکی – شیمیایی، ترکیبات زیست‏فعال و غیرفعال‏سازی آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمه‏ای سبز [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • خالدیان.سعید آلودگی مواد‌غذایی به گونه‌های بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راه‌های کنترل آن [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • خانزادی.سعید بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • خندقی.جلیل استخراج و اندازه‌گیری باقی‌مانده برخی از آفلاتوکسین‌ها در نمونه‌های ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • خوشبخت.راحم آلودگی مواد‌غذایی به گونه‌های بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راه‌های کنترل آن [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]