خ

  • خاتمی.افشین تعیین میزان باقی‌ماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398 [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • خادمی.حسین ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • خاقانی.آزیتا تأثیر روش‏های مختلف بلانچینگ بر ویژگی‏های فیزیکی – شیمیایی، ترکیبات زیست‏فعال و غیرفعال‏سازی آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمه‏ای سبز [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • خاکپور.منصور تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • خاکپور.منصور تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • خاکپور.منصور وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • خاکسار.رامین اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • خالدیان.سعید آلودگی مواد‌غذایی به گونه‌های بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راه‌های کنترل آن [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • خانزادی.سعید بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • خانی پور.علی اصغر بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • خانی پور.علی اصغر بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • خانی پور.علی اصغر بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • خانی.محمدرضا بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • خانی.محمدرضا بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • خانی.محمدرضا تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • خدادادی.علی اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • خدادادی.محمد اثرات اندوفیت‌های آویشن (Thyme) لردگان روی باکتری شیگلا سونئی و قارچ کاندیدا آلبیکنس [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • خداوردی پور.فاطمه مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلول‌های سرطانی معده و پروستات [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • خراسانی.نعمت اله بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • خسروشاهی اصل.اصغر فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • خسروی مشیزی.رضا بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]
  • خشایی.مریم ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • خلیفه زاده.سیما بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • خلیلی اقدم.امیرحسین فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • خلیلی صدرآباد.الهام بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • خمیری.مرتضی بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • خمیری.مرتضی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • خمیری.مرتضی تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • خنجری.علی بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • خندقی.جلیل شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • خندقی.جلیل تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • خندقی.جلیل کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • خندقی.جلیل تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • خندقی.جلیل استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • خندقی.جلیل شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • خندقی.جلیل استخراج و اندازه‌گیری باقی‌مانده برخی از آفلاتوکسین‌ها در نمونه‌های ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • خندقی.جلیل توسعه روش کچرز تلفیق‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفت‌کش‌ها در نمونه‌های خیار به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • خوش شعار.مریم مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • خوشبخت.راحم آلودگی مواد‌غذایی به گونه‌های بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راه‌های کنترل آن [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • خیاطی.سمیرا فیلم‌ فعال ضدمیکروب بر پایه آگار و کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • خیرخواه.بابک بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]