خاتمی.افشین
تعیین میزان باقیماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
خادمی.حسین
ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
خاقانی.آزیتا
تأثیر روشهای مختلف بلانچینگ بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، ترکیبات زیستفعال و غیرفعالسازی آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمهای سبز
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
خاکپور.منصور
تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخممرغهای با پوسته آلوده و تمیز عرضهشده در تبریز
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
خاکپور.منصور
تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسههای کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
خاکپور.منصور
وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداریهای سنتی منطقه مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
خاکسار.رامین
اثر روغنهای سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
خالدیان.سعید
آلودگی موادغذایی به گونههای بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راههای کنترل آن
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
خانزادی.سعید
بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
خانی پور.علی اصغر
بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
خانی پور.علی اصغر
بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقرهای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
خانی پور.علی اصغر
بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
خانی.محمدرضا
بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
خانی.محمدرضا
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
خانی.محمدرضا
تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
خدادادی.علی
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
خداوردی پور.فاطمه
مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلولهای سرطانی معده و پروستات
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
خراسانی.نعمت اله
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
خسروشاهی اصل.اصغر
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
خسروی مشیزی.رضا
بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگهای مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
خشایی.مریم
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
خلیفه زاده.سیما
بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتیبیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
خلیلی اقدم.امیرحسین
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
خلیلی صدرآباد.الهام
بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
خمیری.مرتضی
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
خمیری.مرتضی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
خمیری.مرتضی
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
خنجری.علی
بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشههای گاوی آلوده به سیستیسرکوس بوویس
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
خندقی.جلیل
شناسایی و اندازهگیری فیتواسترولها در ماست بهروش کروماتوگرافیگازی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
خندقی.جلیل
تشخیص و اندازهگیری اسیدهای چرب در روغنهای خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
خندقی.جلیل
کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازهگیری آفتکشهای اورگانوفسفره در آبمیوه بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
خندقی.جلیل
تشخیص و اندازهگیری تعدادی از آفتکشهای پایرتروئیدی در نمونههای سبزی با کروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
خندقی.جلیل
استخراج و اندازهگیری حشرهکشهای بنزوئیلاوره در برخی میوهها بهروش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافیمایع با کارایی بالا
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
خندقی.جلیل
شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
خندقی.جلیل
استخراج و اندازهگیری باقیمانده برخی از آفلاتوکسینها در نمونههای ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
خندقی.جلیل
توسعه روش کچرز تلفیقشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفتکشها در نمونههای خیار بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
خوش شعار.مریم
مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آبهای بطری شده در استان همدان
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
خوشبخت.راحم
آلودگی موادغذایی به گونههای بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راههای کنترل آن
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]