ن

  • ناجی طبسی.سارا مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • نادری.مرضیه بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • نادعلیان.محمدقلی دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • نارنجی ثانی.رضا فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • ناطق.لیلا اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمای‌سرد بر ترکیبات زیست‌فعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.) [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • نامی خسمخی.الناز تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • نامی.یوسف شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • نامی.یوسف اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • نبی پور.ابوالقاسم بررسی بافت‌های مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگ‌آمیزی های عمومی و اختصاصی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • نبی لو.سمیرا میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • نجارپور.نجمه طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • نجفیان.گودرز تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • نجفیان.لیلا تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • نری میسا.محمد تعیین ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • نصرالله زاده.احمد بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • نصیر زاده.نوید بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • نصیر زاده.نوید ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • نصیر زاده.نوید طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • نصیری.فاطمه توسعه روش کچرز تلفیق‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفت‌کش‌ها در نمونه‌های خیار به‌وسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • نظری.زهرا مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • نوروز حقی نوبیجاری.اکرم شیوع <i>کوکسیلا بورنتی </i> در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • نوروزی.بهاره محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • نوروزی.بهاره مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلی‌پروتئین‌های مستخرج از سیانوباکتری‌ها [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • نوروزی.بهاره مروری بر پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • نوروزی.بهاره مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتری‌ها در آب و مواد غذایی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • نوری جنگی.افسانه مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • نوری صفت.فاطمه مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • نوری.غلامرضا بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • نوری.نگین نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • نوری.نگین اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • نوش آباد. رضا تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • نوعی.فرزاد اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • نیاکوثری.مهرداد کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • نیریز نقاده ای.مسلم بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • نیریز نقاده ای.مسلم میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • نیک مرام.سارا بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • نیکدل.محمد بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • نیکزاد.شیما تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]