ناجی طبسی.سارا
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
نادری.مرضیه
بررسی اپیدمیولوژیکی بیماریهای حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧)
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
نادعلیان.محمدقلی
دیدگاه پرورشدهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
نارنجی ثانی.رضا
فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
ناطق.لیلا
اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
ناطق.لیلا
مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
ناطق.لیلا
مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
نامی خسمخی.الناز
تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
نامی.یوسف
شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
نامی.یوسف
اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
نبی پور.ابوالقاسم
بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
نبی لو.سمیرا
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
نجارپور.نجمه
طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
نجفیان.گودرز
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
نجفیان.لیلا
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
نری میسا.محمد
تعیین ویژگیهای میکروبی و شیمیایی میگوهای عرضه شده در شهرستان آبادان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
نصرالله زاده.احمد
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
نصیر زاده.نوید
بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونههای سینتتیک و شیر
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
نصیر زاده.نوید
ارایه روشی حساس و گزینشپذیر برای اندازهگیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغنهای خوراکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
نصیر زاده.نوید
طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
نصیری.فاطمه
توسعه روش کچرز تلفیقشده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای شناسایی برخی از آفتکشها در نمونههای خیار بهوسیله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
نظری.زهرا
مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
نوروزی.بهاره
محصولات زیستفعال سیانوباکتریها و ریز جلبکها بهعنوان مکملهای غذایی و دارویی باارزش
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
نوروزی.بهاره
مروری بر پتانسیل غذایی و دارویی فیکوبیلیپروتئینهای مستخرج از سیانوباکتریها
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
نوروزی.بهاره
مروری بر پیشرفتهای اخیر در کاربرد سیانوباکتریها و ریزجلبکها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
نوروزی.بهاره
مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتریها در آب و مواد غذایی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
نوری جنگی.افسانه
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
نوری صفت.فاطمه
مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
نوری.غلامرضا
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
نوری.نگین
نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
نوری.نگین
اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
نوش آباد. رضا
تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
نوعی.فرزاد
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
نیاکوثری.مهرداد
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
نیریز نقاده ای.مسلم
بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
نیریز نقاده ای.مسلم
میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزهای مصرفی شهرستان ارومیه
[
دوره5,
شماره
17
- بهارسال
1394]
نیک مرام.سارا
بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
نیکدل.محمد
بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
نیکزاد.شیما
تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]