صادقی.جاوید
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
صادقی.جاوید
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
صادقی.سحر
حذف رنگ تارترازین بهوسیله آلومینای اصلاحشده با سدیم دودسیل سولفات از محیطهای آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
صادقی.سمیه
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
صادقی.سید مصطفی
تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
صادقی.علیرضا
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
صادقی.علیرضا
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
صادقی.علیرضا
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
صادقی.علیرضا
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
صادقی.مهسا
اثرات ضد میکروبی باکتریهای اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماستهای سنتی بر میکروارگانیسمهای بیماریزای غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
صالح زاده.فرحمند
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
صالحی.الهام
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضهشده در سوپرمارکتهای شهرستان شهرکرد
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
صالحی.رضا
بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنیسیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
صالحی.فخرالدین
اندازهگیری میزان عناصر سمی موجود در مکملهای غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
صالحی.مجتبی
بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمعآوریشده از منطقه پاکدشت در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
صالحی.مهسا
ارزیابی میزان سرب و کادمیوم در آردهای عرضهشده در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
صانعی.سید جواد
القای پاسخهای دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
صدری.سیمین دخت
ارزیابی غلظت باقیمانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانهای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
صفرپور دهکردی.فرهاد
مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
صفری.رضا
ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
صفری.رضا
تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
صفری.رضا
مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
صفری.علی
بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
صفری.غلامحسین
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
صمدلوئی.حمیدرضا
بهینهسازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر
[
دوره5,
شماره
19
- پاییزسال
1394]