ص

  • صادری اسکویی.حشمت مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • صادقی ماهونک.علیرضا ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • صادقی ماهونک.علیرضا بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • صادقی.احسان مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • صادقی.جاوید تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • صادقی.جاوید اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • صادقی.سحر حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • صادقی.سمیه بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • صادقی.سید مصطفی تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • صادقی.علیرضا ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • صادقی.علیرضا بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • صادقی.علیرضا بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • صادقی.علیرضا ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • صادقی.مهسا اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • صالح زاده.فرحمند بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • صالحی.الهام بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • صالحی.رضا بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • صالحی.فخرالدین اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • صالحی.مجتبی بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • صالحی.مهسا ارزیابی میزان سرب و کادمیوم در آردهای عرضه‌شده در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • صانعی.سید جواد القای پاسخ‌های دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • صدری.سیمین دخت ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • صفرپور دهکردی.فرهاد مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • صفری.رضا ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • صفری.رضا تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • صفری.رضا مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگ‌دانه فیکوسیانین [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • صفری.علی بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • صفری.غلامحسین تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • صمدلوئی.حمیدرضا بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]