ا

  • اسدیان اردکانی. علی بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • اسعدی خوب.سید مهدی سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی) [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • انرجان.نویده اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]