جبلی جوان.اشکان
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
جعفرپور.مهسا
شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
جعفرزاده.حسن
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
جعفری.سید مهدی
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جعفریان.سارا
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جمشیدی.عبداله
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
جوادی.افشین
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جوادی.افشین
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]