ج

  • جبلی جوان.اشکان بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • جعفرپور.مهسا شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل‌ کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن‌ها بر برخی از میکروارگانیسم‌ها [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • جعفرزاده.حسن جداسازی و شناسایی برخی ویژگی‌های فنوتیپی سودوموناس‌‌ها در خط کشتار مرغ [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • جعفری.سید مهدی بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • جعفریان.سارا تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • جمشیدی.عبداله بررسی میزان شیوع پاتوتیپ‌های اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • جوادی.افشین اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • جوادی.افشین مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]