گ

  • گلی.محمد درون‌پوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • گلی.محمد بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیف‌سنج جرمی (GC-MS) [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • گلی.محمد شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل‌ کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن‌ها بر برخی از میکروارگانیسم‌ها [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]