ع

  • عالیشاهی.علیرضا تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • عباس والی.مریم بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • عزیزخانی.مریم تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • عسکری ساری.ابوالفضل مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • علی عباسی.ندا افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • علی نیا.آیسا جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]