عالیشاهی.علیرضا
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
عباس والی.مریم
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغهای صنعتی مصرفی شیراز
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
عزیزخانی.مریم
تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
عسکری ساری.ابوالفضل
مطالعه اثر روشهای پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
علی عباسی.ندا
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
علی نیا.آیسا
جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]