م

  • محمدی.خسرو مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.بهروز بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.بیژن بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.مهران اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • مشاک.زهره بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • موثق.محمد حسین تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • موسوی.طناز بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • مهدی زاده.تورج اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • میردامادی.سعید تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • میردامادی.سعید شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • میرزایی.حمید مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]