محمدی.خسرو
مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.بهروز
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.بیژن
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.مهران
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
مشاک.زهره
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
موثق.محمد حسین
تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقهای شیر در منطقه پارس آباد مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
موسوی.طناز
بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمعآوریشده از منطقه پاکدشت در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
مهدی زاده.تورج
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
میردامادی.سعید
تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
میردامادی.سعید
شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسینهای چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
میرزایی.حمید
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلیفرمها و اشریشیا کولای بیماریزا
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]