ر

  • رادمهر.بهراد بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • رحیمی.ابراهیم فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • رکنی.نوردهر اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • رکنی.نوردهر آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • رومیانی.لاله مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • رئیسی.مهدی بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]