ر

  • رحیمی.ابراهیم تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • رحیمی.ابراهیم میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • رفتنی امیری.زینب اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]