رحیمی.ابراهیم
تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
رحیمی.ابراهیم
مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
رستمی.فاطمه
تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
رکنی.نوردهر
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
رومیانی.لاله
تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]