معرفي نشريه
علمی
فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی به عنوان یکی از نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان) از تاریخ 1399/9/4 بر اساس مجوز شماره 42972/73/ص/99 دانشگاه آزاد اسلامی و مجوز اداره ارشاد اسلامی به شماره 40408 مورخ 1399/10/3 فعالیت خود را آغاز نموده است . این نشریه مقالات علمی - پژوهشی پژوهشگران محترم که حاوی یافته های نوین در ارتباط با تولیدات کشاورزی و مواد غذایی بوده و قبلا در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی منتشر و ارسال نشده باشند را پس از بررسی و داوری به چاپ می رساند.
............................................................................................................................................................................................
نوع اعتبار : علمی (دانشگاه آزاد اسلامی)
توالی انتشار: فصلنامه
میانگین زمان داوری: 2 تا 4 هفته
نویسندگان محترم
- در تکمیل فرم برخط (آنلاین) مشخصات نویسندگان در سامانه دقت لازم بهعمل آید. لازم به ذکر است در هیچ مرحله ای امکان تغییر ترتیب، تعداد، مرتبه علمی و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد. (دانشجویان تحصیلات تکمیلی قبلاً از قوانین دانشگاه خود اطمینان حاصل نمایند).
- دانشجویان دکتری دقت نمایند، جهت چاپ مقاله مستخرج از پایاننامه در حال دفاع خود و درصورت داشتن استاد مشاور، اسامی نویسندگان میبایست به ترتیب زیر باشد:
- نام دانشجو
- استاد راهنما (نویسنده مسئول)
- استاد مشاور
فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی از هم اکنون آماده پذیرش مقالات پژوهشگران محترم می باشد.
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضهشده در شهرستان تهران
ابراهیم رحیمیشماره 4 , دوره 3 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ر یشه ش یرین بیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی
سحر یزدانمهر تکتم مستقیمشماره 4 , دوره 3 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - ردیابی ژنهای M-blaCTX، blaTEM و blaSHV در جدایههای انتروباکتر کلوآکه
Elahe Tajbakhshشماره 4 , دوره 3 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره ).L polium Teucrium ) و برگ چای سبز )L sinensis Camellia )بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
شادی مهدیخانیشماره 4 , دوره 3 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بسته بندی موادغذایی
طاهره نوایی دیواشماره 4 , دوره 3 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - کاربست ارزشهای اخلاقی در کشاورزی ارگانیک
محمد میرزایی حیدریشماره 4 , دوره 3 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو
رضوان عسکری بدویی مریم کاظمی پور ندا محمدی محمد مهدی پورشماره 4 , دوره 3 , بهار 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی انته آ رمضان نژاد ایده برادران کیالشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی مریم بیگمی راضیه بهزادمهرشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور عبدالعلی طاهری فاطمه نصیبی فائقه بهرامی نژادشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری فرخ رخ بخش زمین مهدی حسن شاهیان مجید عسکریشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری نجمه یزدانپناه ناصر صداقتیشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
حمیده خواجه زهرا جمعه قاسم ابادیشماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
علیرضا مرادیان نازنین خاکی پورشماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
سمیه فرحبخش اشرف کریمی نیکشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
امیر نیک اختر نجمه یزدانپناهشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک وحید دریجانیشماره 2 , دوره 1 , پاییز 1400