معرفي نشريه
علمی
فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، یکی از نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان)، از تاریخ 1399/9/4 بر اساس مجوز شماره 42972/73/ص/99 دانشگاه آزاد اسلامی وبا مجوز اداره ارشاد اسلامی به شماره 40408 مورخ 1399/10/3 فعالیت خود را آغاز نموده است . این نشریه مقالات علمی - پژوهشی پژوهشگران محترم که حاوی یافته های نوین در ارتباط با تولیدات کشاورزی و مواد غذایی بوده و قبلا در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی منتشر و ارسال نشده باشند را پس از بررسی و داوری به چاپ می رساند . نویسندگان محترم در نوشتن اسامی نویسندگان و وابستگی سازمانی ، دقت کافی داشته باشند زیرا پس از ارسال مقاله، امکان تغییر ترتیب، تعداد، مرتبه علمی و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد. (دانشجویان تحصیلات تکمیلی قبلاً از قوانین دانشگاه خود اطمینان حاصل نمایند) . قبل از ارسال مقاله، راهنمای نویسندگان بدقت مورد مطالعه قرار گیرد.
............................................................................................................................................................................................
نوع اعتبار : علمی (دانشگاه آزاد اسلامی)
توالی انتشار: فصلنامه
میانگین زمان داوری: 2 تا 4 هفته
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
مرتضی محمدی الهام دانائیشماره 1 , دوره 4 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
مهدی بابازاده مریم شاپوریشماره 1 , دوره 4 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
بهفر مدرس لیلا اصلانی Aliakbar Raminشماره 1 , دوره 4 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی
طاهره نوایی دیواشماره 1 , دوره 4 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
الناز خلفبشماره 1 , دوره 4 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
حسین ورشوییشماره 1 , دوره 4 , تابستان 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی انته آ رمضان نژاد ایده برادران کیالشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی مریم بیگمی راضیه بهزادمهرشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور عبدالعلی طاهری فاطمه نصیبی فائقه بهرامی نژادشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری فرخ رخ بخش زمین مهدی حسن شاهیان مجید عسکریشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
حمیده خواجه زهرا جمعه قاسم ابادیشماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
علیرضا مرادیان نازنین خاکی پورشماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
راضیه بهزادمهر مریم بیگمی سعیده سعیدیشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری نجمه یزدانپناه ناصر صداقتیشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک وحید دریجانیشماره 2 , دوره 1 , پاییز 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
امیر نیک اختر نجمه یزدانپناهشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401