List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی
محمدحسین نشاسته گیر محبت محبی محمدحسین حداد خداپرست -
Open Access Article
2 - تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر
پروین شرایعی ریحانه احمدزاده قویدل حسین بادفرسا -
Open Access Article
3 - سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
علی سرداریان وحید حکیم زاده سید هاشم اخلاقی فیض اباد -
Open Access Article
4 - فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
صدیقه امیری محسن رادی فرود باقری ویدا انصاری -
Open Access Article
5 - طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
منصوره سلیمانی فرد علیرضا صادقی محمد قربانی روح الله حیدری خسرو عزیزی اصغر سپه وند سید پیمان هاشمی -
Open Access Article
6 - تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال
سید مهدی اجاق شیرین حسنی مریم حسنی -
Open Access Article
7 - طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین
اعظم مجیدی شاداب شهسواری حسین عطار -
Open Access Article
8 - Evaluation of Antioxidant, Anti-cancer and Antibacterial Properties of Pennyroyal (Mentha pulegium L) Extract and Nano-Extract
Reza Mahdizadeh Moghaddam Peiman Ariayi Mohammad Ahmadi -
Open Access Article
9 - سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
سید هاشم اخلاقی فیض اباد محمد مهرشاد حمید شهیدی مقدم سید ابوالفضل موسوی -
Open Access Article
10 - Extraction and Microencapsulation of Hyssop Extract and Its Influence on Oxidative Stability of Food Model System (Soybean Oil)
Negin Rezaei Savadkouhi Peiman Ariayi Mehdi Charmchian Langeroodi -
Open Access Article
11 - Effect of Nano-Liposome And Free Extract Of Bay Leaf On The Shelf Life Of Minced Beef During Refrigerated Storage
Sara Shakori Tometri Mohammad Ahmadi Peyman Ariayi Mahdi Sharifi Soltani -
Open Access Article
12 - Optimization of Physico-chemical Properties and Release of Microencapsulated Curcumin in Gum Mastic Biopolymer
Ehsan Fayzi Karim Abadi Alireza Sadeghi Mahoonak Mohammad Ghorbani Hoda Shahiri Tabarestani Zahra Atae -
Open Access Article
13 - Evaluation of Antioxidant Effect of Free and Nanoencapsulated Polyphenol of Sesame on Changes in Fatty Acid Profile of Kilka Fish Oil Under Accelerated Conditions
Reza Esmaeilzadeh Kenari Razieh Razavi -
Open Access Article
14 - Optimization of Pectinase Enzyme Immobilization on Silica Aerogel and Its Application in the Extraction of Phenolic Compounds of Grape Pomace
Ismaeil Faramarzi Agh Gonbad Leila Amirkhani Seyyed Mahdi Hedayat Zadeh Fahimeh Derakhshan Fard -
Open Access Article
15 - Possibility of Production and Formulation of Antioxidant Microcapsules Based on Betalain Root of Red Beet and Evaluation of Its Practical and Functional Features
Ghazal Hanifeh zadeh Masoud Honarvar -
Open Access Article
16 - بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایۀ کربوکسیمتیلسلولز- نانو نقره
شفق کریمی بابک قنبرزاده خالد عرب -
Open Access Article
17 - تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
مریم حسنی امیر حسین الهامی راد مجید محمد حسینی مصطفی شهیدی نوقابی