Manuscript ID : JFST-1912-1596 (R1)
Visit : 172
Page: 11 - 25
10.30495/jfst.2021.684144
20.1001.1.24234966.1401.14.3.2.7
Article Type:
Original Research
Extraction and Microencapsulation of Hyssop Extract and Its Influence on Oxidative Stability of Food Model System (Soybean Oil)
Subject Areas :
Negin Rezaei Savadkouhi
1
,
Peiman Ariayi
2
,
Mehdi Charmchian Langeroodi
3
1 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران
2 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران..
3 - گروه ترویج و آموزش کشاورزی، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران..
Received: 2019-12-07
Accepted : 2020-04-08
Published : 2022-09-23
Keywords:
References:
بررسی تاثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه درکنترل پایداری اکسایشی روغن سویا. فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران، جلد75، شماره15، 33-23.
امید بیگی، ر. 1381. بررسی کشت و سازگاری زوفا در شمال تهران. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، شماره 2،240-231.
بادرفرسا، ح.، احمدزاده قویدل، ر. و شرایعی، پ. 1397. تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وآنتی اکسیدانی اسانس گلپر. نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی. دوره 10، شماره2، 136-123.
توکلی، خ.، اسماعیل زاده کناری، ر. و ناهیدی، ف.1392. اثر انتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست ازگیل در پایدارسازی روغن افتابگردان طی شرایط حرارتی. دومین همایش ملی علوم و
صنایع غذایی، 9 و 10 اردیبهشت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان.
روستایی، م.، برزگر، م. و سحری، م. ۱۳۹۵. عصاره ی ریزپوشانی شده ی پوست سبز پسته به عنوان یک ضداکساینده طبیعی در روغن خام سویا، اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران.
سلمانیان، ش.، صادقی ماهونک، ع. ر.، اعلمی، م. و قربانی، م . 1392 . ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی آنتی اکسیدانی و تعیین ترکیبات فلاونوئیدی میوه ولیک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران ، دوره8، شماره1،185-177.
شاکری نیا، م. و حسینی قابوس، س.ح. 1396. بررسی ویژگی های ضد اکسایشی بتاکاروتن استخراج شده از کدو حلوایی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد73، دوره14، 310-301.
علینژاد، س.، اسماعیل زاده کناری، ر. و بلندی، م. 1392. اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست خرمالو در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی. همایش ملی صنایع غذایی، 9 و 10 اسفند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان.
قرآنی، ب.، کدخدایی، ر.، آل حسینی، ع. 1396. تاثیر بیوپلیمر، دما و رطوبت نسبی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری ترکیبات زیست فعال زعفران ریزپوشانی شده. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد 64، دوره14، 142-127.
Akkol, E. K., Orhan, I. E. and Yeşilada, E. 2012. Anticholinesterase and antioxidant effects of the ethanol extract, ethanol fractions and isolated flavonoids from Cistus laurifolius L. leaves. Food Chemistry, 131:626-631.
Albo, R.G. 2001. Canola fatty acids – anideal mixture for health, nutrition and food use. In Canola and Rapeseed, Shahidi, F. (ed), Van Nostrand Reinhold, New York, 81-89.
Alothman, M., Bhat, R. and Karim, A.A. Antioxidant capacity and phenolic content of selected tropical fruits from Malaysia, extracted with different solvents. Food Chemistry, 115(3(:785-788.
1990. Official Methods and Recommended Practices of American Oil Chemists’ Society, edited by David Firestone, Methods. 15th ed. Washington, DC.
Berger, R.G. 2007. Flavours and fragrances: chemistry, bioprocessing and sustainability. Springer Science & Business Media.
Çam, M., İçyer, N.C. and Erdoğan, F. 2014. Pomegranate peel phenolics: microencapsulation, storage stability and potential ingredient for functional food development. LWT-Food Science and Technology, 55(1): 117-123.
Carneiro, H. C., Tonon, R. V., Grosso, C. R. and Hubinger, M. D. 2013. Encapsulation efficiency and oxidative stability of flaxseed oil microencapsulated by spray drying using different combinations of wall materials. Journal of Food Engineering, 115:443-451.
Chranioti, C., Nikoloudaki, A., and Tzia, C. 2015. Saffron and beetroot extracts encapsulated in maltodextrin, gum Arabic, modified starch and chitosan: Incorporation in a chewing gum system. Carbohydrate polymers, 127: 252-263.
Dahmoune, F., Nayak, B., Moussi, K., Remini, H. and Madani, K. 2015. Optimization of microwave-assisted extraction of polyphenols from Myrtus communis L. leaves. Food Chemistry, 166:585-595.
Demirci, B., Kosar, M. and Demirci, F. 2007. Antimicrobial and antioxidant activities of the essential oil of Chaerophyllum libanoticum Boiss. et Kotschy. J Agric Food Chemistry, 105: 1512–1517.
Donald, S., Prenzler, P. D., Autolovich, M. and Robards, K. 2001.
Phenolic content and antioxidant activity of olive extracts. Food chemistry Journal, 73:73-84.
Esfanjani, A. F., Jafari, S. M., Assadpoor, E. and Mohammadi, A. 2015. Nano-encapsulation of saffron extract through double-layered multiple emulsions of pectin and whey protein concentrate. Journal of Food Engineering, 165:149-155.
Fathiazad, F. and Hamedeyazdan, S., 2011. A review on Hyssopus officinalis L.: Composition and biological activities.
Fang, Z. and Bhandari, B. 2010. Encapsulation of polyphenols–a review. Trends in Food Science & Technology, 21(10): 510-523.
Feller, S.E., Gawrisch, K. and MacKerell, A.D. 2002. Polyunsaturated fatty acids in lipid bilayers: intrinsic and environmental contributions to their unique physical properties. Journal of the American Chemical Society, 124(2): 318-326.
Freitas, C. and Müller, R.H. 1998. Effect of light and temperature on zeta potential and physical stability in solid lipid nanoparticle (SLN™) dispersions. International journal of pharmaceutics, 168(2): 221-229.
Hussain, A.I., Chatha, S.A.S., Noor, S., Arshad, M.U., Khan, Z.A., Rathore, H.A. and Sattar, M.Z.A. 2012. Effect of extraction techniques and solvent systems on the extraction of antioxidant components from peanut (Arachishypogaea L.) Food Analytical Methods, 5: 890-896.
Javadian, S. R., Shahoseini, S. R. and Ariaii, P. 2017. The Effects of liposomal Encapsulated Thyme Extract on the Quality of Fish Mince and Escherichia coli O157: H7 Inhibition During refrigerated storage. Journal of Aquatic Food Product Technology, 26(1):115-123.
Joye, I. J., Davidov-Pardo, G. and McClements, J. 2015. Encapsulation of resveratrol in biopolymer particles produced using liquid antisolvent precipitation. Part 2: Stability and functionality. Food Hydrocolloids, 49:127-134.
Li, P.H. and Chiang, B.H. 2012. Process optimization and stability of D-limonene-in-water nanoemulsions prepared by ultrasonic emulsification using response surface methodology. Ultrasonics sonochemistry, 19(1): 192-197.
Maleki., M., Ariaii, P. and Fallah, H. 2016, Effects of Celery Extracts on the Oxidative Stability of Canola Oil Under Thermal Condition. Journal of food processing and preservation, 40 (3): 531-540.
McClements, D.J. 2015. Food emulsions: principles, practices, and techniques. CRC press.
Mohammadi, A., Jafari, S. M., Assadpour, E. and Esfanjani, A. F. 2016. Nano-encapsulation of olive leaf phenolic compounds through WPC–pectin complexes and evaluating their release rate. International journal of biological macromolecules, 82: 816-822.
Nedovic, V., Manojlovic, V., Levic, S. and Bugarskib, B. 2011. An overview of encapsulation technologies for food Procedia Food Science, 1:1806-15.
Oke, F., Aslim, B., Ozturk, S. and Altundag, S., 2009. Essential oil composition, antimicrobial and antioxidant activities of Satureja cuneifolia Ten. Food Chemistry, 112(4): 874-879.
Rasti, B., Jinap, S., Mozafari, M.R. and Yazid, A.M. 2012. Comparative study of the oxidative and physical stability of liposomal and nanoliposomal polyunsaturated fatty acids prepared with conventional and Mozafari methods. Food chemistry, 135(4): 2761-2770.
Razavi, S. M. A., Mortazavi, S. A., Matia-Merino, L., Hosseini-Parvar, S. H.,Motamedzadegan A. and Khanipour E. 2009. Optimization study of gum extraction from Basil seeds (Ocimum basilicum ). International Journal of Food Science & Technology, 44:1755-1762.
Robert,, Gorena, T, .Romero, N., Sepulveda, E., Chavez, J. and Saenz, C. 2010. Encapsulation of polyphenols and anthocyanins from pomegranate
(Punica granatum) by spray drying. International journal of food science & technology, 45:1386-1394.
Sanchez, V., Baeza, R., Galmarini, M., Zamora, M. and Chirife. J. 2013. Freeze-drying encapsulation of red wine polyphenols in an amorphous matrix of maltodextrin. Food Bioprocess Tech, 6(5): 1350-1354.
Sebaaly, C., Greige-Gerges, H., Agusti, G., Fessi, H. and Charcosset, C. 2016. Large-scale preparation of clove essential oil and eugenol-loaded liposomes using a membrane contactor and a pilot plant. Journal of Liposome Research, 26(2):126-38.
Tadros, T.F. 2009. Controlled‐Release Formulations. Colloids in Agrochemicals: Colloids and Interface Science, 5: 235-245.
Tamjidi, F., Shahedi, M., Varshosaz, J. and Nasirpour, A. 2013. Nanostructured lipid carriers (NLC): A potential delivery system for bioactive food molecules. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 19: 29-43.
Vlase, L., Benedec, D., Hanganu, D., Damian, G., Csillag, I., Sevastre, B., Mot, A.C., Silaghi-Dumitrescu, R. and Tilea, I., 2014. Evaluation of antioxidant and antimicrobial activities and phenolic profile for Hyssopus officinalis, Ocimum basilicum and Teucrium chamaedrys. Molecules, 19(5):.5490-5507.
Wanasundara, U. N. and Shahidi, F. 2005. Antioxidant and prooxidant activity of green tea extracts in marine oils. Food Chemistry Journal, 63:335–342.
Yang, S. and Washington, C. 2005. Drug release from microparticulate systems (pp. 183-211). CRC Press.
Yuan, Y., Gao, Y., Mao, L. and Zhao, J. 2008. Optimisation of conditions for the preparation of β-carotene nanoemulsions using response surface methodology. Food chemistry, 107(3):1300-1306.
Zou, Q., Opara, L.U. and McKibbin, R. 2006. A CFD modeling system for airflow and heat transfer in ventilated packaging for fresh foods: I. Initial analysis and development of mathematical models. Journal of Food Engineering, 77(4): 1037-1047.
_||_
Related articles