List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - Identification of Palm Oil in the Formulation of Yogurt by DNA- barcoding UsingReal – time PCR
Mohammad Dowlat Abadi Seyyed Ali Mortazavi Hasan Ravansalar Mohammad Reza Saeidi Asl Ahmad Pedram Nia -
Open Access Article
2 - بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر
حسنیه امینی لیلا روفه گری نژاد -
Open Access Article
3 - امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن
مرضیه عاشورمحمدی حسین حسینی قابوس -
Open Access Article
4 - بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی
اکرم آریان فر مریم سردرودیان -
Open Access Article
5 - Evaluation of Physicochemical and Sensory Properties of Labneh Process Cheese Based on Carrageenan and Pectin
Mahya Bakhtiari Akram Sharifi -
Open Access Article
6 - The Effect of Nano-liposomes and Microcoating Bacteria at Different Levels of Microencapsulation on Bacterial Viability During Storage
Naeimeh Karamooz Ali Mohammadi Sani Elham Mahdian Akram Arianfar -
Open Access Article
7 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی
عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی -
Open Access Article
8 - اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو
علیرضا عابدینی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان -
Open Access Article
9 - تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی
لیلا ناطقی -
Open Access Article
10 - The Effect of Addition of Sage Seed Gum, Carboxyl Methyl Cellulose and Fat Content on Low-Fat Camel Milk Cream Properties
Morteza Kashaninejad Seyyed Mohammad Ali Razavi -
Open Access Article
11 - بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
فاطمه سیامک درنوش جعفرپور -
Open Access Article
12 - The Effect of Free and Microencapsulated Extract of Nepeta Binaludensis on Sensory and Microbial Properties of Doogh
Afsaneh Azimi Mahalleh Parvin Sharayeei Elham Azarpazhooh Azam Azimi Mahalleh -
Open Access Article
13 - The Optimization of Sheep,s Yogurt Drink(Doogh) Containing Transglutaminase Enzyme and Ziziphora Essence
Dorna Moradian Alireza Shahab Lavasani Mohammad Reza Eshaghi -
Open Access Article
14 - The Effect Stevia and Qodume Shirazi Seed Gum (Alyssum homolocarpum) on the Physicochemical and Sensory Properties of Ice cream
Sona Shoaei Esmaeil Ataye Salehi Masood Najaf Najafi -
Open Access Article
15 - بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
محجوبه سنگ سفیدی عبدالرضا میرچولی موسی الرضا هوشمند دلیر -
Open Access Article
16 - پیشگویی فعالیت رادیکالگیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصارههای هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی
عبد الرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی -
Open Access Article
17 - Influence of Spray Drying Process Conditions on the Physical, Functional Properties and Production Yield of Acid Whey Powders
Mehran Alami Majid Shir Mohammadi yahya Maghsoudloo Morteza Khomeyri -
Open Access Article
18 - Physicochemical and Sensory Evaluation of low-fat Probiotic Yogurt Containing Corn Starch and Ferulago Angulata (Chevil) Extract
Abdolreza Aghajani Farhad Mirzaei Mahdi Kermani Mohammad Reza Saeidi Asl Ahmad Pedram Nia -
Open Access Article
19 - The Study Effect of Spirulina platensis on Physicochemical, Microbial and Sensory Properties of Probiotic Dough Containing Lepidium sativum Seed Gum
Pegah Jalalvand Alireza Shahab Lavasani Orang Eyvaz Zadeh -
Open Access Article
20 - Development of a Graphite Pencil Electrode for Detection of Aflatoxin M1 in Camel Milk Using Differential Pulse Voltammetry
Seyyedeh Fatemeh Ahmadi Mohammad Hojjatoleslami Hossein Kiani Hooman Molavi -
Open Access Article
21 - Effect of Using Date Powder on Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Low-Fat Set-Type Yoghurt
Niloufar Mehrjou Mostafa Soltani Soodeh Mohammadi -
Open Access Article
22 - Evaluation of Carboxymethyl Cellulose and Carrageenan Gum Efficiency in Stabilizing Cocoa Milk with Reduced Protein
Fereshteh Shahab Navaei Arezoo Ghadi Shahram Naghizadeh Raeisi -
Open Access Article
23 - The Effect of Type And Concentration Of Various Inulin Sources On Physicochemical and Sensory Properties Of Low-Fat Cream
Sanaz Pirayesh , Atoosa Farrokh -
Open Access Article
24 - Production of Functional Fruit Yogurt from Buffalo Milk by Addiong Mallow Powder(Malva sylvestris)
Aida Hedayat Saatloo Asghar Khosrow Shahi Shahin Zomorodi -
Open Access Article
25 - Investigating the Physicochemical, Microbial and Sensory Properties of Probiotic Doogh Containing Grassillaria salicornia Algae
Anita Naeimi Marjaneh Sedaghati Nargess Mooraki -
Open Access Article
26 - تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن
فرزاد کریم پور فلورا تخرونی سجاد قادری -
Open Access Article
27 - غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
معصومه شیروانی سارا انصاری -
Open Access Article
28 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری
لیلا ناطقی -
Open Access Article
29 - تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
سعیده صفری لیلا نجفیان فردین میر احمدی -
Open Access Article
30 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو -
Open Access Article
31 - تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
حسن رشیدی فوژان خراسانیان مسعود نجف نجفی -
Open Access Article
32 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل -
Open Access Article
33 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی -
Open Access Article
34 - بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
محمد رضا درخشانفر محسن قدس روحانی مسعود نجف نجفی -
Open Access Article
35 - تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
سیده مرضیه میرزائی علی محمدی ثانی -
Open Access Article
36 - بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه
فاطمه بشاش علی آبادی وجیهه فدائی نوغانی مریم فهیم دانش -
Open Access Article
37 - تأثیر ایزوله پروتئینی آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیمچرب
عرفان دانش حسین جوینده مصطفی گودرزی