Evaluation of Carboxymethyl Cellulose and Carrageenan Gum Efficiency in Stabilizing Cocoa Milk with Reduced Protein
Subject Areas :
Fereshteh
Shahab Navaei
1
(دانشآموخته کارشناسیارشد، گروه علوم وصنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Arezoo
Ghadi
2
(استادیار، گروه مهندسی شیمی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.)
Shahram
Naghizadeh Raeisi
3
(استادیار،گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران)
Keywords:
Abstract :
conditions. Food Hydrocolloids, 17(3): 333-343.
_||_