The Study Effect of Spirulina platensis on Physicochemical, Microbial and Sensory Properties of Probiotic Dough Containing Lepidium sativum Seed Gum
Subject Areas :
Pegah Jalalvand
1
(دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران)
Alireza Shahab Lavasani
2
(مرکز تحقیقات فناوری های نوین تولید غذای سالم، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران)
Orang Eyvaz Zadeh
3
(استادیار، گروه علوم وصنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین – پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران)
Keywords:
Abstract :
پروبیوتیک حاوی پودر نعناع. فصلنامه فناوری های نوین غذایی، جلد 2، 70-59.
_||_