Subject Areas :
فاطمه بشاش علی آبادی 1 , وجیهه فدائی نوغانی 2 , مریم فهیم دانش 3
1 - دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
2 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
3 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
Keywords:
Abstract :
- موسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران،1385.شیر و فرآوردههای آن-تعیین اسیدیته وpH - روش آزمون.استاندارد ملی ایران، شماره 2852،چاپ ا ول.
2- رفیعی،س.1390.ارزیابی خواص ضد باکتریایی اسانس برگ گیاه خرفه و نعناع در مسمومیت غذایی استافیلوکوکی.پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم و صنایع غذایی،دانشگاه فردوسی مشهد،دانشکده کشاورزی.
3- رفیعیان، م.سامانی، ر. و مرتضایی، س. و شاهین فرد، ن.1391.مقایسه غلظت ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی هشت گیاه دارویی، مجله ی دانشگاه علوم پزشکی، جلد12،شماره7، 526-520.
4- طباطبایی، ج.آزاد فر، ص. و ناصری، ل.1390 .بررسی وشناسایی قابلیت استفاده از گیاه خرفه به عنوان منبعی جدید برای استخراج روغن خوراکی، مجموعه مقالات هشتادو سومین همایش ملی تازه های پزشکی وپیراپزشکی ،اصفهان.
5- کاظمی، ر. پیغمبردوست، س.نعمتی، م.و نقوی، س.1391. اثرافزودن پودردانه های خرفه بر ویژگیهای شیمیایی،پروفایل اسیدهای چرب وکیفیت حسی نان.مجله علوم وصنایع کشاورزی،جلد7،شماره.3،18-11.
6- گروسی، ق.ایزدی، ز. و احمدی، ج. 1390.بهینه سازی تولید ماست غنی شده با فیتواسترول به منظور کاهش کلسترول،مجله علوم و صنایع غذایی،جلد7،شماره2، 163-156.
7- نجفی، م. کاشانی نژاد، م. و ابرار، ر. 1385.تولید وبررسی خصوصیات ارگانولپتیکی ماست غنی شده با آب هویج،مجموعه مقالات شانزدهمین همایش ملی صنایع غذایی ، گرگان.
8- واحدی ،ن. و مظاهری، م.1387.بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان ماندگاری، مجموعه مقالات هجدهمین همایش ملی علوم صنایع غذایی ، مشهد.
9 Akin, M.B.Akin, M.S. and Kirmaci, Z.2007.Effect of inulin and sugar levels on the viability of yogurt and probiotic bacteria and the physical and sensory characteris in probiotic ice cream.Food Chemistry,104:93-99.
10- Award, J. Dawkins, N.L.Shikany, J. and Pace, R.D. 2009. Boost for purslane. FPD-Health And Wel ness,pp.58-60.
11- Anony mous.AOCS. 1997. Official method Ce 1–62: fatty acid composition by gas chromatography.Official Me thods and Recommended Practices of the AOCS. American Oil Chemists'Society.Champaign, IL,USA.
Anony mous. 2008.The science behind dietary omega-3 fatty acids. CMAJ,178:80-177. 12-
13- Jacobsen, C.Let, M.B.Nielsen, N.S .and Meyer, A.S. 2008.Antioxidant strategies for preventing oxid ative flavor deterion of foods enriched with n-3 polyunsaturated lipids:a comparative evaluation.Trends in Food Science and Technology,19:76-93.
14- Lee, J.chang, H. and chang, p.s. 2007.development of a method predicting the oxidative stability of edible oil using2,2-diphenyl-1-pricryl hydrazyl(DPPH). Food chemistry , 103: 662 – 669 .
15- Lejko, D.N.sady , m .Grega, T .and walczcka, m.2011.the impact oftea supplementation on microflora , pH and antioxidant capacity of yoghurt.International Dairy journal,21:568-574.
16- Ling, C. 2004. Effects of purslane herb on stress ability of aging mice induced by D- galactose. phy tomed,2: 361 -363.
17- Liu, H.Li, LH. and Cui, MZ.2005.Effect of Purslane in delaying aging.Chin J Clin Rehabil,9:170-171.
18- Ozar, B. and Kirmaci, H.A. 2009.Functional milks and dairy beverages.International Dairy journal,1:1-15.
19- Saxelin, M.korpela, R. and Makinen, A.M. 2003.Introduction:classifying functional dairy Products.In :Functional Dairy Products.ed (pp.6-14).Oxford:IRL Press.
20- Serna-Saldivar, SO.Zorrilla, R.De La Parra, C.Stagnitti, G. and Abril, R. 2006.Effect of DHA containing Oil and powders on baking performance and quality of white pan bread.Plant Foods for Human Nutrition,61:121-129.
21- Shortt, c. shaw, D. and Mazza, G. 2004.Overview of opportunities for health enhancing functional dairy Products.In:Handbook of functional Dairy Products (pp.4-6).Oxford: IRL Press.
22- Simopoulos, A.P. Norman, H. Gillapsy, J.and Duke, J.1992. Common Purslane: a Source of omega-3fat ty acids and Antioxidants,11:375-382.
23- Tamime, A.Y. Barrantes, E. and Sword, A.M. 1998. The effects of starch based fat substitutes on the microstructure of set-style yogurt made from reconstituted skimmed milk powder. International Dairy journal, 49: 1–10.
24- Theriault, M. Caillet, S. Kermash, S. and Lacroix, M .2006. Antioxidant, antiradical and at mutagenicactivity of phenolic compounds present in maple products. Food Chemistry, 98: 490-501.