ا

  • ابراهیم پوراحمدی.سمیرا تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • اجاق.سید مهدی اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • استیری.سید حسین بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • استیری.سید حسین ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • استیری.سید حسین تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • الهامی راد.امیر حسین بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • امیری.صدیقه فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • امین اخلاص.سمیرا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • انصاری.ویدا فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • اویسی.یگانه اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • ایرانی.مهدی فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]