ا

  • احمدی کمازانی.ندا استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • احمدی.محمد بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • اخلاقی.سید هاشم شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • استیری.سید حسین طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجه‌بندی‌کشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • اسحاقی.محمد رضا بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی اثر پاداکسندگیپلی‌فنول‌هایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهی‌کیلکا در شرایط تسریع شده [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • اسماعیلی.مهرو بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • اقحوانی شجری.سمیه تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • اکرامیان.حسن مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • الوند.معصومه اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • الهامی راد.امیر حسین بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • امارلو.فاطمه بررسی خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی‌فیلم‌های نانو‌کامپوزیتی‌حاوی نانو‌ذرات نقره‌سنتزی با عصاره‌گیاه نعناع [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • امیری.صدیقه استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]