احمدی کمازانی.ندا
استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
احمدی.محمد
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
اخلاقی.سید هاشم
شناساییترکیبات شیمیاییموجود در اسانسگیاه مریمگلیاصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسیخواصآنتیمیکروبی-آنتیاکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدیکل عصاره گیاه
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
استیری.سید حسین
طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجهبندیکشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
اسحاقی.محمد رضا
بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
اسماعیل زاده کناری.رضا
بررسی اثر پاداکسندگیپلیفنولهایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهیکیلکا در شرایط تسریع شده
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
اسماعیلی.مهرو
بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
اقحوانی شجری.سمیه
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
اکرامیان.حسن
مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
الوند.معصومه
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
الهامی راد.امیر حسین
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
امارلو.فاطمه
بررسی خواصآنتیاکسیدانی و ضدمیکروبیفیلمهای نانوکامپوزیتیحاوی نانوذرات نقرهسنتزی با عصارهگیاه نعناع
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
امیری.صدیقه
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]