حاجی رستملو.بهاره
بررسی خواصآنتیاکسیدانی و ضدمیکروبیفیلمهای نانوکامپوزیتیحاوی نانوذرات نقرهسنتزی با عصارهگیاه نعناع
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حبیبی نجفی.محمد باقر
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حبیبی.نادر
ریزپوشانیآستاگزانتین با روشتودهای شدن مرکب ژلاتین و صمغ عربی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
حجت الاسلامی.محمد
تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حجت الاسلامی.محمد
توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
حسنی.کمیل
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگیهای پروتئینهایهیدرولیز شده ضایعات ماهیطلال با استفاده از آنزیمهایتجاری
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
حسینی نژاد.مرضیه
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
حسینی.ابراهیم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
حصاری.جواد
ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]