صادقی ماهونک.علیرضا
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
صارم نژادنمینی.سولماز
بررسی امکان تولیدکماج رژیمی بر پایه شیرینکننده استویا
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
صحراییان.بهاره
بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
صفرزائی.عبدالواحد
خصوصیات فیزیکوشیمیایی،آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
صفری.رضا
بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
صفری.رضا
ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
صفری.رضا
بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
صمدی وارده سرا.مهناز
ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و ضدسرطانیپپتیدهایتخلیصشده از هیدرولیز آنزیمیدانهانگور
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]