ناجی طبسی.سارا
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
ناطق.لیلا
بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
ناطق.لیلا
بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
نیاستی.سارا
بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]