ناطق.لیلا
بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ناطق.لیلا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ناطق.لیلا
تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
نیازمند.راضیه
کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]