ن

  • ناطق.لیلا بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • ناطق.لیلا بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • ناطق.لیلا تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • نیازمند.راضیه کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]