متعمدزادگان.علی
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
محبی.محبت
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
محمدی ثانی.علی
تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
محمدی.مریم
حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
مختاریان.محسن
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
مختاریان.محسن
بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مرادی.مهدی
تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
مرتضوی.سید علی
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مرتضوی.سید علی
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
مرتضوی.سید علی
تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
مشعشعی.سید علی
بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
مفتون آزاد.ندا
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
مقیمی.معصومه
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مهدوی.وحیده
بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
میلانی.الناز
تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]