آذرهوش.خورشید
بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
آرمین.محمد
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
آریان فر.اکرم
بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
آریان فر.اکرم
کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
آقاجانی اینچه کیکانلو.ساناز
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]