آ

  • آذرهوش.خورشید بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • آرمین.محمد بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • آریان فر.اکرم بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • آریان فر.اکرم کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • آقاجانی اینچه کیکانلو.ساناز بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]