آ

  • آذرپژوه.الهام تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • آرمین.محمد بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • آزادفر.الهام بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • آل طه.سیدمحمد تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]