آذرپژوه.الهام
تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
آرمین.محمد
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
آزادفر.الهام
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
آل طه.سیدمحمد
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]