ک

  • کاراژیان.حجت تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • کاراژیان.حجت بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • کاشانی نژاد.مهدی تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • کوچکی.آرش تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]