ش

  • شرایعی.پروین تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شرایعی.پروین تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • شریفی.اکرم بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • شریفی.اکرم بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شریفی.اکرم بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شریفی.اکرم بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شهیدی.فخری بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]