ش

  • شرایعی.پروین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شریفی.اکرم بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • شریفی.اکرم بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شریفی.اکرم بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شریفی.اکرم ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • شریفیان.زهرا بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شعبانپور.بهاره تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شعبانپور.بهاره ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شعبانپور.بهاره مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • شعبانی.علی تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • شفافیی زنوزیان.مسعود بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شکوه صارمی.الهام بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • شمس.اکبر ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • شمسایی.پریسا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • شهیدی.مصطفی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • شیخ السلامی.زهرا فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]