ش

  • شرایعی.پروین بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • شریفی.اکرم بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • شریفی.اکرم بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • شریفی.اکرم بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • شریفی.اکرم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • شریفی.اکرم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • شکوهی راد.علی غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمه‌ای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • شمس.اکبر تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • شهاب لواسانی.علیرضا تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • شیخ الاسلامی.زهرا بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]