شرایعی.پروین
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
شریفی.اکرم
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شکوهی راد.علی
غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]