سادات رسول.محبوبه
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
سرابندی.خشایار
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
سعیدی اصل.محمد رضا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
سعیدی.زریر
غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
سلیمانی فرد.منصوره
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
سها.ساحل
تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]