س

  • سجادی.علیرضا خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سرحدی.حمید خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سرداریان.علی بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • سعیدی اصل.محمد رضا مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • سلطانی.سپیده بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]