پدرام نیا.احمد
مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
پدرام نیا.احمد
مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پدرام نیا.احمد
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
پردیس کیان.صدیقه
تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
پریشانی.الهه
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
پورابراهیم.نسیم
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
پورحاجی.فاطمه
بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
پیرایش.ساناز
تأثیر نوع و مقدار اینولینهای استخراجشده از منابع مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کمچرب
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]