پ

  • پدرام نیا.احمد بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پدرام نیا.احمد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • پرندوارمنش.منیره مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • پورعاشوری.پرستو اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • پورفرزاد.امیر ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • پیراوی.زهرا ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]