پدرام نیا.احمد
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
پرندوارمنش.منیره
مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum)
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
پورعاشوری.پرستو
اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
پورفرزاد.امیر
ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
پیراوی.زهرا
ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]