عربی.معالم
مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
علیزاده.آیناز
ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
علینقیان.مریم
مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
عمارلو.علی
بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشنشیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
عیوض زاده.اورنگ
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]