صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
نوآوری در علوم و فناوری غذایی
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
--- علوم پایه ---
علوم
هواشناسی
آمار
ریاضی
زمین شناسی
زیست شناسی
محیط زیست
شیمی
فیزیک
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
صنایع
عمران
فناوری
اطلاعات
مکانیک
مهندسی دریا
مواد و متالوژی
مهندسی شیمی ، نفت ، پلیمر
مهندسی معدن
مهندسی زلزله
مهندسی آب
مهندسی پزشکی
پدافند غیر عامل
میان رشتهای
--- کشاورزی ---
آب و خاک
اقتصاد کشاورزی
اکولوژی
باغبانی
بیوتكنولوژی و ژنتیك گیاهی
جنگلداری
مكانیزاسیون کشاورزی
زراعت
گیاهپزشکی
--- هنر و معماری ---
هنر
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دام
شیلات
دامپزشکی
--- حوزوی ---
--- منابع طبیعی ---
صنایع چوب و کاغذ
صنایع غذایی
علوم ترویج
آبخیزداری، بیابان، محیط زیست، مرتع
موضوع مقالات
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
16
دوره
15
دوره
14
دوره
13
دوره
12
دوره
11
دوره
10
دوره
9
دوره
8
دوره
7
دوره
6
دوره
5
دوره
4
دوره
3
دوره
2
دوره
1
ع
عالیشاهی.علیرضا
تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده
[
دوره
12,
شماره
4
-
زمستان
سال
1399]
عباسی.پریسا
بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
[
دوره
12,
شماره
2
-
تابستان
سال
1399]
عبداله زاده.ابوالقاسم
اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
[
دوره
12,
شماره
1
-
بهار
سال
1399]
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
[
دوره
12,
شماره
1
-
بهار
سال
1399]
عظیمی.نصرت
تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا
[
دوره
12,
شماره
1
-
بهار
سال
1399]
علیزاده.آیناز
بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول
[
دوره
12,
شماره
2
-
تابستان
سال
1399]
علیزاده.عطیه
تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا
[
دوره
12,
شماره
2
-
تابستان
سال
1399]
عین افشار.سودابه
استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد
[
دوره
12,
شماره
2
-
تابستان
سال
1399]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود