ن

  • ناجی طبسی.سارا بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • ناطق.لیلا تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • ناطق.لیلا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ناظمی.ملیکا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • نجف نجفی.مسعود بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نجفی میرک.توحید بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نجفیان.لیلا تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نقی پور.فریبا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • نقی پور.فریبا بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نقی پور.فریبا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • نیازمند.راضیه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]