مالکی.مرسده
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
متعمدزادگان.علی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
محمدی.مرتضی
عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
مرتضوی.سید علی
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
معدنی.صغری
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
مقیمی.معصومه
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ملک زاده.جمال
تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
مولوی.هومان
بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
مهدیان.روح الامین
بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
مهدیخانی.شادی
بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
میرعرب رضی.سعید
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
میلانی.الناز
بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]