م

  • مالکی.مرسده فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • متعمدزادگان.علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • محمدی.مرتضی عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • مرتضوی.سید علی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • معدنی.صغری ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • مقیمی.معصومه بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ملک زاده.جمال تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • مولوی.هومان بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • مهدیان.روح الامین بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • مهدیخانی.شادی بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • میرعرب رضی.سعید بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • میلانی.الناز بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]