صفحه اصلی
درباره سند
تماس با ما
ثبت نام
ورود
درخواست سامانه
عنوان / کلیدواژه / DOI / DOR
نویسنده
نشریه
نوآوری در علوم و فناوری غذایی
موضوع نشریه
همه
--- علوم انساني ---
تاریخ
زبان و ادبیات
علوم سیاسی
علوم اجتماعی
علوم قرآن و حدیث
اخلاق
ادیان، مذاهب و عرفان
فلسفه و کلام
فقه و حقوق
روانشناسی
علوم تربیتی
کتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی
تربیت بدنی
جغرافیا
اقتصاد
حسابداری
مالی
مدیریت
زبان انگلیسی
روانشناسی سلامت
--- علوم پایه ---
علوم
هواشناسی
آمار
ریاضی
زمین شناسی
زیست شناسی
محیط زیست
شیمی
فیزیک
--- فنی و مهندسی ---
برق و کامپیوتر
صنایع
عمران
فناوری
اطلاعات
مکانیک
مهندسی دریا
مواد و متالوژی
مهندسی شیمی ، نفت ، پلیمر
مهندسی معدن
مهندسی زلزله
مهندسی آب
مهندسی پزشکی
پدافند غیر عامل
میان رشتهای
--- کشاورزی ---
آب و خاک
اقتصاد کشاورزی
اکولوژی
باغبانی
بیوتكنولوژی و ژنتیك گیاهی
جنگلداری
مكانیزاسیون کشاورزی
زراعت
گیاهپزشکی
--- هنر و معماری ---
هنر
معماری
--- دامپزشکی ---
علوم دام
شیلات
دامپزشکی
--- حوزوی ---
--- منابع طبیعی ---
صنایع چوب و کاغذ
صنایع غذایی
علوم ترویج
آبخیزداری، بیابان، محیط زیست، مرتع
موضوع مقالات
همه
شماره
سال
دوره
صفحه
عملگر منطقی
فیلد جستجو
فیلد جستجو
همه
عنوان
کلیدواژه
DOI
DOR
نویسنده
جستجو
پیشرفته
صفحه اصلی
نمایه نویسندگان
همه
آ
ا
ب
پ
ت
ث
ج
چ
ح
خ
د
ذ
ر
ز
ژ
س
ش
ص
ض
ط
ظ
ع
غ
ف
ق
ک
گ
ل
م
ن
و
ه
ی
همه
دوره ها
دوره
16
دوره
15
دوره
14
دوره
13
دوره
12
دوره
11
دوره
10
دوره
9
دوره
8
دوره
7
دوره
6
دوره
5
دوره
4
دوره
3
دوره
2
دوره
1
ا
ابراهیمی.سهیلا
تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
[
دوره
12,
شماره
2
-
تابستان
سال
1399]
احمدی.الهام
بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند
[
دوره
12,
شماره
1
-
بهار
سال
1399]
استیری.سید حسین
سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد
[
دوره
12,
شماره
1
-
بهار
سال
1399]
اشرفی یورقانلو.رقیه
بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی
[
دوره
12,
شماره
4
-
زمستان
سال
1399]
اصغری پور.سحر
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره
12,
شماره
2
-
تابستان
سال
1399]
اطهری.مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره
12,
شماره
4
-
زمستان
سال
1399]
افتخارالدین.ملیکا
اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
[
دوره
12,
شماره
1
-
بهار
سال
1399]
اکبرپناه بیلندی.فرزانه
استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری
[
دوره
12,
شماره
1
-
بهار
سال
1399]
اکبری.احسان
بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
[
دوره
12,
شماره
4
-
زمستان
سال
1399]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره
12,
شماره
4
-
زمستان
سال
1399]
انصاری.سارا
غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
[
دوره
12,
شماره
4
-
زمستان
سال
1399]
انصاری.سارا
استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
[
دوره
12,
شماره
3
-
پاییز
سال
1399]
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
حقوق این وبسایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر
©
1403-1400
صفحه اصلی
|
عضویت/ ورود
|
درباره سند
|
تماس با ما
|
[English]
[العربية]
[en]
[ar]
IAU
عضویت/ ورود