ابراهیمی ملاطی.علی
ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
ابراهیمی.ندا
تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
احمدی.محمد
تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
احمدی.محمد
تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
استیری.سید حسین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
اشرفی یورقانلو.رقیه
ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
اطهری.مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
اقا خانی.علی
تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنینگندم با بهکارگیری باکتریهای لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
الهامی راد.امیر حسین
تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
الهامی راد.امیر حسین
ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
امیری حسینی.سارا
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
انصاری.سارا
تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
اولیایی.احمد رضا
مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشه هفتبند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفتبند افغانی (Polygonum afghanicum)
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]