باشی.عباس
بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
بحری.بهرام
تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
بشارتی.زهرا
اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
بشیری.پرویز
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
بصیری.حمید رضا
تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
بوژمهرانی.ابولفضل
مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]