بابایی.میلاد
تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بافنده زنده.علیرضا
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بزرگی کاسگری.سمیرا
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بلندرفتار.پرستو
بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
بهشتی.مریم
بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بیاتی کلیمانی.آرمان
اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]