ب

  • بابایی.میلاد تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بافنده زنده.علیرضا طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بزرگی کاسگری.سمیرا تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بلندرفتار.پرستو بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • بهشتی.مریم بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بیاتی کلیمانی.آرمان اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]