ر

  • رحمانی یوشانلوئی.کمال الدین طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رضوی.راضیه بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رهباریان.راحله تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]