رحمانی یوشانلوئی.کمال الدین
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رضوی.راضیه
بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رهباریان.راحله
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]