بادفرسا.حسین
تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
بحرینی.معصومه
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
بخش آبادی.حمید
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
بدبدک.صمد
بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
برزگر.حسن
بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
بهبهانی.لیلا
تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
بیگ بابایی.عادل
بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]