ا

  • احمدزاده قویدل.ریحانه تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • احمدی.محمد بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اخلاقی.هاشم بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • اخلاقی.هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • استیری.سید حسین بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اسحاقی.محمد رضا اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • اکبربگلو.زهرا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • اکبرپناه بیلندی.فرزانه بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • الماسی.هادی تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • الهامی راد.امیر حسین شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • الهامی راد.امیرحسین ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • امینی.حسنیه بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • انصاری.سارا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]