ابراهیمی.آناهیتا
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
اجاق.سید مهدی
تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
اخلاقی.هاشم
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
استیری.سید حسین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
اسماعیلی دارابی.راحله
تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
افشاری.حامد
تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
الهامی راد.امیر حسین
بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
امت محمدی.الهام
بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
امیدوار لنگرودی.لیلا
بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]