جعفرپور.درنوش
بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
جعفرزاده مقدم.مریم
آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
جعفری زاده- مالمیری.هدی
بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]