ت

  • تجلی طهرانی.هنگامه بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • توکلی اردغان.گیلان بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • توکلی پور.حمید مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • توکمه چی.امیر آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]